Η κακή βραδιά, στην οποία βρέθηκε ο διαιτητής κ. Τάσος Κάκος και οι βοηθοί του την περασμένη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν ήταν δυνατόν να μην επιφέρει συνέπειες για τον ίδιο και τους κκ. Δημήτρη Τάτση, Χρήστο Μπαλτά από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Το διαιτητικό τρίο, που με τις αποφάσεις του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και στις δύο ομάδες, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς η έκθεση τού παρατηρητή ήταν άκρως επιβαρυντική.

Ο κ. Μανώλης Γιανναδάκης σημειώνει ότι ήταν λάθος η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσούπρο, καθώς στη φάση που τον χτύπησε ο Πουλίδο τιμωρήθηκαν και οι δύο με κίτρινη κάρτα (ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκαν), χωρίς πάντως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ να έχει υποπέσει σε παράβαση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, ο κ. Κάκος ζήτησε την άποψη του βοηθού του (Τάτσης), ο οποίος του ανέφερε εσφαλμένα ότι απώθησε και ο Τσούπρος, χωρίς όμως ο τηλεοπτικός φακός να τον επιβεβαιώνει. Ως δεύτερο λάθος του κερκυραίου ρέφερι χρεώθηκε η κίτρινη κάρτα στον Βλάχο, που επίσης κόστισε την αποβολή του νεαρού παίκτη της Ένωσης, αφού η μπάλα βρήκε τον ώμο και όχι το χέρι του.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο βοηθό, ο κ. Μπαλτάς παραπέμφθηκε επειδή στο γκολ της ΑΕΚ ο σκόρερ (Πετρόπουλος) βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, κάτι που δεν καταλογίστηκε.