Τελικά υπάρχουν και καλά τηλεοπτικά νέα. Το «Killing», η πολυβραβευμένη σειρά που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και στις Η.Π.Α., όπου γυρίστηκε η «αμερικάνικη» εκδοχή της θα αρχίσει να προβάλλεται από το Mega, στις 12 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για αστυνομικό θρίλερ, με στοιχεία πολιτικής ίντριγκας και οικογενειακού δράματος με story γύρω από την μυστηριώδη δολοφονία μιας 19χρονης και την έρευνα για τον βίαιο θάνατό της.
Μια πανέξυπνη ντετέκτιβ, η οικογένεια του θύματος και ένα πολιτικό πρόσωπο εμπλέκονται στην υπόθεση. Κεντρικό πρόσωπο είναι η ντετέκτιβ Σάρα Λουντ η οποία ενώ βρίσκεται για τελευταία φορά στο γραφείο της στο Αστυνομικό Τμήμα Κοπεγχάγης και είναι έτοιμη να μετακομίσει με τον αρραβωνιαστικό και τον γιο της στην Σουηδία όπου και θα συνεχίσει να εργάζεται σε τοπικό Αστυνομικό παράρτημα, όλα ανατρέπονται καθώς εμφανίζονται στοιχεία σχετικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Νάνα Μπιρκ Λάρσεν. Όταν επιβεβαιώνεται η βίαιη δολοφονία της κοπέλας, η Σάρα μαζί με τον συνεργάτη της Γιαν Μάγερ, συνειδητοποιούν ότι έχουν να κάνουν με έναν πολύ ευφυή και επικίνδυνο δολοφόνο. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν στην υπόθεση εμπλέκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Τρόελς Χάρτμαν και όλοι οι συνεργάτες στην προεκλογική του καμπάνια.