Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής τηςΝ.Δ.,Χρ.Μαρκογιαννάκηςμιλά στους Γ.Παπαχρήστοκαι ΆρηΡαβανόγια την τρομοκρατία και την Προανακριτική Επιτροπή για τη λίσταΛαγκάρντ: «Δεν θα επιτρέψω η Προανακριτική να γίνει ρινγκ».

Για την τρομοκρατία

Όταν ήμουν υπουργός, υπήρχε η πεποίθηση ότι κάποιοι εμφανίζονται με δύο πρόσωπα.

Ακούστε το ηχητικό

Κατά την άποψη της Αστυνομίας, η «Σέχτα Επαναστατών» και οι «Πυρήνες της Φωτιάς» μπορεί να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Όπως και να’ χει, οι κοινωνικές συνθήκες επιτρέπουν την αναβίωση της τρομοκρατίας με τα απομεινάρια που έχουν εμπλουτιστεί με νέα άτομα.

Για την Προανακριτική Επιτροπή

Θα προσπαθήσω αύριο να συγκροτηθούμε σε σώμα. Τις επόμενες μέρες θα λυθούν τα διαδικαστικά και θα μπει το νερό στο αυλάκι. Την Πέμπτη θα μπούμε στην ουσία. Αν γίνω πρόεδρος, θα προσπαθήσω να μην χρειαστεί παράταση μετά την 25η Φεβρουαρίου. {{{ moto }}}

Ακούω ότι το «Α» κόμμα θα προτείνει τον έναν βουλευτή, το «Β» κόμμα τον τάδε βουλευτή. Έχουν σκοπό να κάνουν την επιτροπή πεδίο πάλης; Ρινγκ; Δεν γίνεται αυτό. Εδώ πάμε να δουλέψουμε. Έχω αποδείξει ότι εφαρμόζω τον κανονισμό και θα τον εφαρμόσω κατά γράμμα. Δεν θα επιτρέψω τα μόνα σχόλια που θα ακούγονται να είναι ποιος έβρισε ποιον ή ποιος φώναζε περισσότερο. Όσοι έρχονται με άγριες διαθέσεις, θα τους μείνουν οι διαθέσεις μόνο.