Χρ. Μαρκογιαννάκης: «Δεν θα επιτρέψω η Προανακριτική να γίνει ρινγκ»

Τη Δευτέρα 21/1/2013 ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε στους Γ. Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό (καθημερινά 06:00-08:00)

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ., Χρ. Μαρκογιαννάκης μιλά στους Γ. Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό για την τρομοκρατία και την Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ: «Δεν θα επιτρέψω η Προανακριτική να γίνει ρινγκ».

Για την τρομοκρατία

Όταν ήμουν υπουργός, υπήρχε η πεποίθηση ότι κάποιοι εμφανίζονται με δύο πρόσωπα.

Ακούστε το ηχητικό

Κατά την άποψη της Αστυνομίας, η «Σέχτα Επαναστατών» και οι «Πυρήνες της Φωτιάς» μπορεί να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Όπως και να’ χει, οι κοινωνικές συνθήκες επιτρέπουν την αναβίωση της τρομοκρατίας με τα απομεινάρια που έχουν εμπλουτιστεί με νέα άτομα.

Για την Προανακριτική Επιτροπή

Θα προσπαθήσω αύριο να συγκροτηθούμε σε σώμα. Τις επόμενες μέρες θα λυθούν τα διαδικαστικά και θα μπει το νερό στο αυλάκι. Την Πέμπτη θα μπούμε στην ουσία. Αν γίνω πρόεδρος, θα προσπαθήσω να μην χρειαστεί παράταση μετά την 25η Φεβρουαρίου. {{{ moto }}}

Ακούω ότι το «Α» κόμμα θα προτείνει τον έναν βουλευτή, το «Β» κόμμα τον τάδε βουλευτή. Έχουν σκοπό να κάνουν την επιτροπή πεδίο πάλης; Ρινγκ; Δεν γίνεται αυτό. Εδώ πάμε να δουλέψουμε. Έχω αποδείξει ότι εφαρμόζω τον κανονισμό και θα τον εφαρμόσω κατά γράμμα. Δεν θα επιτρέψω τα μόνα σχόλια που θα ακούγονται να είναι ποιος έβρισε ποιον ή ποιος φώναζε περισσότερο. Όσοι έρχονται με άγριες διαθέσεις, θα τους μείνουν οι διαθέσεις μόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk