20 Ιανουαρίου
«Εργαστήρια παλάμης»

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ, Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 387, Π. ΦΑΛΗΡΟ

Για την ανάπτυξη ιατρικών και διαγνωστικών μικροσυστημάτων θα μιλήσει σήμερα στις 20.00 ο Αθανάσιος Δεμίρης, Διδάκτωρ Ιατρικής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και υπεύθυνος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας micro2gen στο Τεχνολογικό Πάρκο Δημόκριτου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας.
22 Ιανουαρίου
«Πενία στην αρχαιότητα»

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ EΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 48, ΑΘΗΝΑ

«Πενία στην αρχαιότητα: Ορατός και αόρατος συνοδός της ευμάρειας» είναι ο τίτλος της εσπερίδας της επερχόμενης Τρίτης από τη σειρά μορφωτικών εκδηλώσεων «Επιστήμης Κοινωνία» του ΕΙΕ. Ωρα έναρξης 17.30 με είσοδο ελεύθερη. Οι ομιλίες θα μεταδοθούν επίσης διαδικτυακά, στη διεύθυνση http://www.ekt.gr/events/live/.
24 Ιανουαρίου
«Η στρατηγική μας για το Ελληνικό»

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΒΕΑ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 7, ΑΘΗΝΑ

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Ποια είναι η στρατηγική μας για την αξιοποίηση του Ελληνικού;» και ομιλητή τον καθηγητή του Harvard και πρόεδρο της Ελληνικόν ΑΕ Σπύρο Πολλάλη διοργανώνεται μεταξύ των ωρών 18.00-21.00 στο αμφιθέατρο ΕΒΕΑ. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά μόνον κατόπιν εγγραφής στο www.pmi-greece.org:81/SPME-ASCE-PMI/.
25 Ιανουαρίου
«Βιο-Cafe για τα φυτά»
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «FREE THINKING ZONE», ΣΚΟΥΦΑ 64, ΑΘΗΝΑ
Στον σιωπηλό και παραγνωρισμένο κόσμο των φυτών είναι αφιερωμένο το δεύτερο Bio-Cafe της Πανελλήνιας Ενωσης Βιοεπιστημόνων. Με τίμημα 10 ευρώ για τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, θα συντροφεύσετε τρεις εξαίρετους πανεπιστημιακούς δασκάλους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, στο τηλ. 210 5224.632 και στο biocafegr@gmail.com/.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ