Σύντομη θα είναι η θητεία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από την ομάδα, η διοίκηση έχει λάβει απόφαση αντικατάστασης του Πορτογάλου τεχνικού που δεν αποκλείεται να αποτελέσει πριν ή μετά τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί στην εφετινή Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός να είναι αήττητος και στην Ευρώπη να υπήρξαν εμφανίσεις που άφησαν υποσχέσεις, όμως, αυτό που «χρεώνει» η διοίκηση στον Ζαρντίμ είναι ότι δεν έχει καταφέρει να πείσει η ομάδα με τις εμφανίσεις της και για πρώτη φορά φέτος οι αντιδράσεις του κόσμου ακούγονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε ευκαιρίες στον Πορτογάλο προπονητή και τον στήριξε σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, όπως όλα δείχνουν, ακόμα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πειστεί ότι ο Ζαρντίμ δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να εντοπιστούν οι πιθανοί διάδοχοι του Πορτογάλου. Σε πρώτη φάση, οι πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Νικοπολίδη ή τον Μπερντ Στορκ που δουλεύει στις ακαδημίες, να εκτελούν χρέη προσωρινού προπονητή και μέχρι να επέλθει συμφωνία με νέο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της ΠΑΕ περιλαμβάνει κυρίως προπονητές στο… μοντέλο Βαλβέρδε, δηλαδή προέρχονται κυρίως από την ισπανική αγορά.