Ο ποδοσφαιρικός παραλογισμός συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό καθώς την ώρα που οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους δύο αμυντικούς της ομάδας Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λουκά Βύντρα για την αποχώρησή τους, ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού κ. Φάμπρι τους ετοιμάζει για το σαββατιάτικο (19/1, 17.15) παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ο 57χρονος κόουτς στην τελευταία δοκιμή που έκανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (18/1) χρησιμοποίησε το δίδυμο Μπουμσόνγκ-Βύντρα στο κέντρο της άμυνας της ενδεκάδας που προορίζει για βασική, δίπλα στους Σπυρόπουλο και Σεϊταρίδη που αναμένεται να αγωνιστούν στις πτέρυγες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φάμπρι κατά τις πρώτες προπονήσεις του με τον Παναθηναϊκό έχει διαπιστώσει ότι ο Μπουμσόνγκ και ο Βύντρα συνθέτουν το καλύτερο ντουέτο για το κέντρο της άμυνας και δεδομένου ότι η ομάδα δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της αγωνιστικά, προτιμά να τους ρίξει στη μάχη έστω κι αν βρίσκονται σε δυσμένεια. Ιδιες πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο κ. Φάμπρι έχει πάρει την έγκριση της διοίκησης για να χρησιμοποιήσει αμφότερους τους παίκτες εναντίον του Πανθρακικού, και για όσα διάστημα θα βρίσκονται στην Παιανία.

Αλλωστε ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή για την αποδέσμευση των δύο ποδοσφαιριστών. Οι διαπραγματεύσεις με τον Μπουμσόνγκ «πάγωσαν» στα τέλη της περασμένης εβδομάδας λόγω διαφωνίας στους οικονομικούς όρους, ενώ με τον Βύντρα μολονότι έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από τρία ραντεβού, δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να παραμείνουν στο Τριφύλλι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως επιμένουν ότι δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, η ΠΑΕ δεν μπορεί να αντέξει το βάρος τέτοιων συμβολαίων (κοστίζουν ετησίως περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένης της εφορίας). Για το λόγο αυτό, το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέος κύκλος επαφών για την αποδέσμευση των δύο παικτών. Ηδη λεπτομέρειες απομένουν για να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του αργεντινού μεσοεπιθετικού Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα.