Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους «Άγαμους Θύτες» να χοροστατούν πάνω στην… πίστα Λαγκάρντ για λίγες ακόμη ημέρες, καθώς η παράστασή τους που ξεκίνησε στις 23 Ιανουαρίου και για δέκα μόνο παραστάσεις παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τη παράσταση-σάτιρα με τίτλο «Όλα τα μωρά στη λίστα», που θα ανέβει στη κεντρική σκηνή του θεάτρου Badminton στο Γουδή.

Η διαφθορά ως πηγή έμπνευσης και η ανικανότητα ως αφορμή ικανοποίησης, αποτελούν βασικά στοιχεία των νέων μέτρων που έχει λάβει ο θίασος υπέρ του λαού και των μονοπωλίων. Η ιθαγενής παράσταση περιλαμβάνει νέες επενδύσεις στον τομέα της κωμωδίας, ομόλογα υψηλών αποδόσεων στο χώρο της σάτιρας με εφάπαξ οριζόντιες περικοπές στα εισιτήρια. Στους έγγαμους θα δοθεί επίδομα Αγάμων.

Σας γνωρίζουμε ότι την παράσταση παρακολούθησαν πέρυσι στη Θεσσαλονίκη 40.000 αυστηρά επιλεγμένοι θεατές και, φέτος, οι άτυχοι κάτοικοι του λεκανοπέδιουμπορούν επιτέλους και αυτοί να αναφωνήσουν «Άγαμοι Θύται τώρα και στην Αθήνα».

INFO:

Σκηνοθεσία:Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Κείμενα:Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Χρήστος Τολιάδης, Γιώργος Κλήμεντος

Συνεργάτες κειμένων:Ελευθερία Κόμη, Ταξιάρχης Χάνος, Νίκος Ιωαννίδης, Βαγγέλης Νάσης, Κώστας Γιαννακίδης

Σκηνικά/κοστούμια:Έρση Δρίνη

Χορογραφία:Πόλυ Βόικου

Πρωταγωνιστούν:Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Εβελίνα Παπούλια, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης, Χρήστος Μητρέντζηςκαι 20 ακόμη χορευτές, ηθοποιοί και μουσικοί.

Οργάνωση παραγωγής:Χουάνχο Κορράλες

πότε & που:

ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ… ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

Θέατρο Badminton – κεντρική σκηνή

23 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου 2013

Παραστάσεις: Τετ.- Πεμ.- Παρ.- Σάβ. 20:30 και Κυρ. 19:00

και ακόμη…

6 Φεβρουαρίου – 10 Φεβρουαρίου & 12 Φεβρουαρίου – 14 Φεβρουαρίου (στις 21.00)

Εισιτήρια: 10/ 15/ 20/ 25/ 35 €, φοιτητικό- ανέργων: 7 €

Προπώληση:viva.gr/ 13855 /abcd.gr/210 8840600/ καταστήματα Public & Forthnet