Θα έχει συνέχεια το καλλιτεχνικό ξανασμίξιμο του Τζον Τραβόλτα και της Ολίβια Νιούτον Τζον, των πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστών του κλασικού μιούζικαλ «Grease»; Μάλλον ναι, όπως ισχυρίζεται ο Τζον Τρβόλτα στο E!Online με αφορμή το τραγούδι «I Think you Might Like It» που οι δυο τους ηχογράφησαν προσφάτως γυρίζοντας και ένα μουσικό βίντεο στο πλαίσιο του γιορτινού άλμπουμ: «This Christmas: John Travolta and Olivia Newton John». Το άλμπουμ περιέχει παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εμφανίσεις ως guest των Μπάρμπαρα Στράιζαντ, Τόνι Μπένετ και άλλων.

«Πρόκειται να προσπαθήσουμε να προσθέτουμε μερικά τραγούδια κάθε χρόνο σ’ αυτό το CD», είπε ο Τραβόλτα «και μετά ίσως να γυρίζουμε ένα μουσικό κλιπ κάθε χρόνο, κι έτσι στο τέλος θα έχουμε μια ολόκληρη συλλογή».

Ο Τραβόλτα και η Νιούτον – Τζον μπορεί να επιστρέψουν και στις κινηματογραφικές τους ρίζες δεδομένου του ότι ο ίδιος ο Τραβόλτα ανέφερε ότι το να γυρίσει μια ταινία μαζί με την παλιά συμπρωταγωνίστριά του δεν είναι απίθανο. «Ίσως συνδυασμένη με τη Χριστουγεννιάτικη ιδέα», συμπλήρωσε. «Ίσως μια Χριστουγεννιάτικη ταινία ή μήπως ένα Χριστουγεννιάτικο ειδικό αφιέρωμα ή κάτι τέτοιο».

Ο «Ντάνι» και η «Σάντι» του θρυλικού μιούζικαλ του 1978 έχουν να συναντηθούν επαγγελματικά μετά την ταινία «Two of a Kind» του 1983 αλλά και τη συνεργασία τους το 2008 για ένα διαφημιστικό της Qantas airline.