Ο επιπλέον χρόνος που ζήτησε ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Βιντιάδης προκειμένου να καταλήξει στο αν τελικώς θα προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας ματαίωσε τις ανατρεπτικές εξελίξεις που πολλοί περίμεναν σε διοικητικό επίπεδο.

Προκειμένου λοιπόν να δοθεί ακόμα μία ευκαιρία στον (σύμφωνα με πληροφορίες ευρισκόμενο στην Κίνα) κ. Βιντιάδη να αποδείξει ότι όντως προσπαθεί να βοηθήσει την ΑΕΚ ώστε αυτή να εξέλθει από το ιδιοκτησιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, η (σημερινή 16/1) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ αποφάσισε τη διατήρηση του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου και την προκήρυξη αύξησης μετοχικού ύψους 19 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται να εγκριθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Στη θέση του προέδρου θα παραμείνει ως τότε ο κ. Ανδρέας Δημητρέλος ο οποίος τόνισε ότι «αν δεν γίνει κάτι μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου αποχωρώ και μεγάλη μου χαρά». Στην περίπτωση κατά την οποία ο κ. Βιντιάδης δεν προχωρήσει στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ,τότε θα επιχειρηθεί προσπάθεια για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα με άνοιγμα στον της ΑΕΚ μέσω σύστασης εταιρείας λαϊκής βάσης.