Στο διαδίκτυο και τον εισερχόμενο τουρισμό επενδύει ο ταξιδιωτικός οργανισμός Travel Plan, με το ανανεωμένο site www.travelplan.gr που δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα άμεσης κράτησης του αεροπορικού του εισιτήριου, μέσω μιας υπερσύγχρονης πλατφόρμας που εξασφαλίζει τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, σε συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και με κορυφαία ασφάλεια στις συναλλαγές.

Ο χρήστης μπορεί να βρει με ευκολία τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες για το ταξίδι που τον ενδιαφέρει, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι εκδόσεις του site για smartphones και tablets. Στο πλαίσια αυτό ο ταξιδιωτικός οργανισμός αναπτύσσει και τα εργαλεία των social media, με εξειδικευμένη ομάδα και παρουσία σε facebook, twitter, google+, και blog.

Σε μια καθοριστική χρονιά, το Travel Plan πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια ανάπτυξης του ελληνικού εισερχόμενου τουρισμού, έχοντας ήδη δημιουργήσει αντίστοιχο τμήμα με εξειδίκευση στις κορυφαίες αγορές ανά τον κόσμο, ενώ συμμετέχει στις σημαντικότερες εκθέσεις, όπως IMEX Frankfurt, WTM London, IMEX Las Vegas, ATM Dubai, ILTM Cannes και διοργανώνει σειρά από εκδηλώσεις, με απώτερο στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη του εισερχόμενου ρεύματος.