Όχι μόνο θέλησε να περάσει μια μέρα με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, αλλά μάλιστα… πλήρωσε αδρότατα γι’ αυτό ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο λόγος για την προσφορά σε φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργάνωσε ο, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Σον Πεν και βρήκε τον 38χρονο ηθοποιό να κάνει το αποφασιστικό «χτύπημα».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση ενίσχυσης του Οργανισμού Haiti Relief (Ανακούφιση της Ταϊτής) που ίδρυσε ο Σον Πεν για την ανακούφιση των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού στην Ταϊτή το 2010.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια δημοπρασία. Εκεί, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποδείχτηκε από τους πιο γενναιόδωρους πλειοδότες. Προκειμένου να περάσει μια ημέρα με τον Μπιλ Κλίντον, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξόδεψε 100.000 δολάρια.

Ο Ντι Κάπριο φάνηκε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και για διακοπές στο εξωτικό κρατίδιο του Μπουτάν της Ασίας. Έδειξε αρκετή αυτοπεποίθηση στη διεκδίκηση του στόχου του αλλά η ανιψιά του Ιταλού μετρ, Τζόρτζιο Αρμάνι, Ρομπέρτα, αποδείχτηκε αποφασιστικότερη. Κατέθεσε 240.000 δολάρια για να εξασφαλίσει το πακέτο των διακοπών.

Αστέρες πρώτης γραμμής βρέθηκαν να συνεισφέρουν στην εκστρατεία ανακούφισης των πληγέντων της Ταϊτής. Εκεί ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Μελ Γκίμπσον, ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρις Γουίδερσπουν , οι οποίοι πλήρωσαν από 2.500 έως 5.000 δολάρια ο καθένας για να εξασφαλίσουν μια θέση στο γκαλά. Πώς να μη συγκεντρωθεί από τη βραδιά ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 2.25 εκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της κοινωφελής δράσης που εμπνεύστηκε ο Σον Πεν;