Τα «πετροδόλαρα» του Κατάρ αποδείχθηκαν πολύ πιο ισχυρά από τη θέληση του Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Οπως ενημέρωσε ο γάλλος σέντερ φορ τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Αλαφούζο, η αγγλική ΚΠΡ στην οποία ανήκει ο παίκτης, συμφώνησε να τον παραχωρήσει ως δανεικό για έξι μήνες στην αραβική Αλ Αραμπί που προσφέρει σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα (500.000 ευρώ στην ΚΠΡ και πλήρη κάλυψη των αποδοχών του Γάλλου).

Δεδομένου ότι το συμβόλαιο τού ποδοσφαιριστή με τον αγγλικό σύλλογο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση υποβιβασμού της ΚΠΡ και υπό το φόβο μήπως χαθεί χωρίς οικονομικό όφελος, οι διοικούντες την ΚΠΡ αναζητούσαν μια ικανοποιητική πρόταση για τον 31χρονο στράικερ (πέρυσι είχαν δαπανήσει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λάτσιο).

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι το όνειρο των φίλων του Παναθηναϊκού για να ξαναδούν τον Σισέ με την πράσινη φανέλα ήταν… απατηλό.

Ο γάλλος σούπερ σταρ μετά το ναυάγιο της επιστροφής του στον ΠΑΟ έγραψε στο twitter: «Σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω μέχρι το τέλος της σεζόν. Ξέρετε ότι αγαπώ αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Αλαφούζο που έδωσε ό,τι καλύτερο για να το κάνει να συμβεί. Σας αγαπάω όλους, αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα σας δω σύντομα, σας το υπόσχομαι».