Ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Βιντιάδης (σύμφωνα πάντοτε με όσα μεταφέρουν στον Τύπο οι εν Ελλάδι εκπρόσωποί του) θα μεταβεί σήμερα στην χώρα της Ανατολικής Ασίας προκειμένου να συνεχίσει τον κύκλο επαφών του με την εταιρεία «TEDA Investment Holding Co.» η οποία φέρεται ότι ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει την προσπάθειά του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ποδοσφαιρικής Ενωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ο κ. Βιντιάδης είχε τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλο (παρουσία του τέως διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ κ. Σταύρου Αδαμίδη) προκειμένου να τους ενημερώσει για το τελικό στάδιο του εγχειρήματος του αλλά και να καταστρώσει μαζί τους την στρατηγική που θα ακολουθήσουν στην πορεία εφόσον δεν ευοδωθούν οι προσπάθειές του στην Κίνα.
Ο κ. Βιντιάδης έχει ζητήσει προθεσμία ως το τέλος του τρέχοντος μήνα προκειμένου να αποκαλύψει αν οι ενέργειές του έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο σωτηρίας της ΑΕΚ η οποία δεν έχει να ελπίζει από κάπου αλλού την έξοδό της από το πρωτοφανές οικονομικό διέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Έξωση σε ποδοσφαιριστή για οφειλές προηγούμενου!
Εν τω μεταξύ στην ΑΕΚ της απόλυτης διοικητικής απαξίωσης και οικονομικής ανέχειας, συμβαίνουν ακόμα και τέτοια περιστατικά: ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ Τάσος Τσουμάγκας παρέλαβε εξώδικο – απειλή έξωσης από τον σπιτονοικοκύρη του και αναγκάστηκε να αφήσει οικία στην οποία διέμενε για 5 ημέρες, μετακομίζοντας σε συμπαίκτη του.
Το εξώδικο εστάλη με αφορμή παλαιότερη οφειλή 1.000 ευρώ για μη καταβληθέν ενοίκιο από πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Η ΠΑΕ αδυνατεί να πληρώσει το ποσό που οφείλεται, όπως άλλωστε συμβαίνει και με περιπτώσεις άλλων παικτών της ομάδας.