Με το να καταδικάζουμε απλώς τη βία, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα καλάσνικοφ, τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

«Εγώ δεν συμψηφίζω, δεν λέω ότι υπάρχει καλή και κακή τρομοκρατία. Υπάρχουν μηχανισμοί που θα πρέπει να ενεργοποιηθούν για να διερευνήσουν τα περιστατικά αυτά» είπε η κ. Δούρου.

Και πρόσθεσε: «Ξεχαρβαλώνοντας την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις δεν σημαίνει ότι δεν ξεχαρβαλώνεται και η Δημοκρατία».

Αναφερόμενη στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για δράση παρακρατικών οργανώσεων φίλιων προς τη ΝΔ, η κ. Δούρου τόνισε: «Έχουμε μάθει να φταίει για όλα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε μάθει να ακούμε από έναν σοβαρό άνθρωπο ότι πίσω από κάτι μπορεί να κρύβεται το οτιδήποτε».

Μιλώντας για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία και τη συνάντηση που είχε με τον Β. Σόιμπλε η κ.Δούρου είπε: «Μας χωρίζει μια ολική άβυσσος με τον κ.Σόιμπλε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Εμείς δεν είμαστε φοβικοί, δεν ντρεπόμαστε για τις θέσεις μας. Διεκδικούμε και διαπραγματευόμαστε με τον αντίπαλο».