Αυτό θα πει να εκμεταλλεύεται κανείς τη φήμη του με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Η 38χρονη Πενέλοπε Κρουζ – σημειωτέον βραβευμένη με Όσκαρ β΄ Γυναικείου Ρόλου – συνεργάζεται με την αδερφή της, την 35χρονη Μόνικα στη δημιουργία μιας σειράς σέξι εσωρούχων που από το χειμώνα και το φθινόπωρο του 2013 πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την υφήλιο – και, όπως είναι φυσικό, έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν θραύση.

Ο λόγος για τα εσώρουχα L’ AgentProvocateur που ήδη σχεδιάζει η ισπανικής καταγωγής ηθοποιός με την μικρότερη αδερφή της, η οποία, σημειωτέον, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από σπέρμα δωρητή. «Είναι τόσο συναρπαστικό για εμένα και τη Μόνικα να “μπαρκάρουμε” σ’ αυτή τη νέα εμπειρία», δήλωσε η σταρ σχετικά με τη νέα τους συνεργασία.

Γνωρίζοντας πως το σεξ πουλάει, η Πενέλοπε Κρουζ δεν αρκείται μόνο στην εν λόγω σειρά. Η ίδια δοκίμασε εσχάτως τις δυνατότητές της στο τραγούδι συνοδεύοντας το νέο εγχείρημα με ένα πολύ αισθησιακό βίντεο. Ο λόγος για το ισπανικό ερωτικό τραγούδι «Decimos Adios» του οποίου δημιουργός του είναι ο αδερφός της, Εντουάρντο Κρουζ. Αυτό θα πει οικογενειακές επιχειρήσεις!