Ανακαλύπτει τη ζωή του εργένη σε ηλικία 48 χρονών ο Ράσελ Κρόου! Τρεις μήνες μετά το χωρισμό του από τη σύντροφό του επί εννιά χρόνια (και μητέρα των δυο παιδιών του), Ντανιέλ Σπένσερ, ο 48χρονος σταρ φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα μια ζωή δίχως δεσμεύσεις από κοινού με την παρέα μερικών διάσημων σταρ. Τελευταία, ωστόσο, στην προσωπική ζωή του Ράσελ Κρόου τα πράγματα έχουν… σοβαρέψει με την 40χρονη Ντίτα Φον Τιζ την πιο διάσημη στριπτιζέζ του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τη New York Post, o συμπρωταγωνιστής των «Αθλίων» και κάτοχος Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου πέρασε μια καυτή περιπέτεια με την σέξι Ντίτα στο σπα του ξενοδοχείου Four Seasons στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο.

Οι δυο τους φέρεται να έχουν φλερτάρει μέσω Twitter τους τελευταίους μήνες, αλλά σύμφωνα με τα όσα ο ηθοποιός δήλωσε στο Twitter τελευταία, προτεραιότητά του παραμένουν τα παιδιά του, ο 9χρονος Τσαρλς και ο 6χρονος Τένισον. Δεν ήταν λόγια του αέρα. Το απέδειξε όταν – πάλι μέσω Twitter – εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις Χρυσές Σφαίρες που την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πήραν οι «Άθλιοι» αναφέροντας παράλληλα ότι ασχολείται με παιδιά, αθλητικές και οικογενειακές δραστηριότητες: «Μετά από μια διαδρομή 22,25 χιλιομέτρων με ποδήλατο πάω τα παιδιά για πίτσα…»