Μόλις οχτώ μήνες από το λανσάρισμα της Kaiser Blonde στην αγορά, οι 3.000 καταναλωτές που συμμετείχαν στην έρευνα της TNS ICAP επέλεξαν την Kaiser Blonde ως το Προϊόν της Χρονιάς, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα της, την ξεχωριστή εμφάνιση της και την απαράμιλλη γεύση της.

Κερδίζοντας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την προτίμηση και εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, η διάκριση της Kaiser Blonde αποτελεί αναγνώριση της στρατηγικής επιλογής της Μύθος Ζυθοποιίας, να δημιουργεί νέα και καινοτόμα προϊόντα, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους γευστικούς ορίζοντες των Ελλήνων καταναλωτών.

«Η διάκριση της Kaiser Blonde από τους καταναλωτές μας κάνει περήφανους και επιβεβαιώνει το πάθος μας και την δέσμευση όλων εμάς στη Μύθος Ζυθοποιία να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης γεύσης», σημειώνει η Νίκη Συροπούλου, Marketing Director.

Ο διεθνής θεσμός «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μοναδικός που βραβεύει και αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Η διαδικασία ανάδειξης πραγματοποιείται μέσω της πιο σημαντικής έρευνας του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα όσον αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων, στην οποία οι καταναλωτές καλούνται να επιλέξουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα των κατηγοριών της διοργάνωσης.

Σχετικά με τη Μύθος Ζυθοποιία

H Μύθος Ζυθοποιία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Carlsberg. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παράγει τις μπύρες Mythos, Kaiser, Kaiser Blonde, Kaiser Double Malt και Henninger, τις οποίες και διανέμει στη χώρα μας. Ειδικά σε ότι αφορά την μπύρα Mythos, την No 1 ελληνική μπύρα, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί τη μοναδική ελληνική μάρκα μπύρας που εξάγεται σε περίπου 40 χώρες και έχει επώνυμη ζήτηση και φανατικούς θαυμαστές.

Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: την δανέζικη Carlsberg, την μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, την γαλλική Kronenbourg 1664 και την Ιρλανδέζικη Cider Magners, διευρύνοντας έτσι την ελληνική αγορά μπύρας και εκπαιδεύοντας τον έλληνα καταναλωτή σε νέες, ποιοτικές γεύσεις.