Εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 μήνες θα αναγκαστεί να μείνει ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, χάνει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Ο ισπανός τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο και μετά τον αγώνα αποχώρησε από την Τούμπα με ασθενοφόρο.

Η ενημέρωση που δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Ο Sanz Jacobo νοσηλεύεται και σήμερα προληπτικά στο Διαβαλκανικό Ιατρικό κέντρο λόγω του δυνατού πόνου και του εκτεταμένου οιδήματος στον δεξιό τετρακέφαλο του ποδιού του καθώς και υγρού στην άρθρωση του γόνατος, που παρουσιάστηκε χθες, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και επιδεινώθηκε λίγη ώρα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα εναντίον του Πανθρακικού και παρότι δεν διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, είχε υποστεί τραυματισμό. Από τον κλινικό και παρακλινικό έλεγχο που έγιναν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, διαπιστώθηκε εκτεταμένη θλάση β΄ βαθμού της εν τω βάθει μοίρας τετρακεφάλου, με ρήξη περιτονίας, που αιτιολογεί το οίδημα και τον έντονο πόνο.

Στον Jacobo έγινε παρακέντηση και ακινητοποίηση του γόνατος, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα γίνεται καθημερινός επανέλεγχος. Εκτιμάται ότι η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα διαρκέσει 3-4 μήνες».