Δωρεάν προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο σε άπορους, ανασφάλιστους και άνεργους πολίτες του δήμου Τρικκαίων θα διενεργήσει η Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, από την Τρίτη 15 μέχρι την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη».
Η σύγχρονα εξοπλισμένη κινητή μονάδα «ΙΡΙΣ» έχει στόχο τον προληπτικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο. Η οφθαλμολογική εξέταση απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά, καθώς και σε ηλικιωμένα άτομα που πάσχουν από σοβαρά και χρόνια οφθαλμολογικά προβλήματα.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέρχονται για δωρεάν εξετάσεις στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου, το οποίο στεγάζεται στο Α ΚΑΠΗ, οδός Ομήρου 6, (πρώην Κλινική Αντωνίου, τηλ. 2431036900) από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και τις τρεις ημέρες, καθώς και από τις 5.00 έως τις 7.00 το απόγευμα μόνο για την Τρίτη και την Τετάρτη.
Γι περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Αντιδημάρχου, κ. Γρηγόρη Καρκανιά, χειρουργού, στο τηλέφωνο 24310 35957.