Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Στις 01:20 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 82 στο Βύρωνα, σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, έγινε εμπρησμός στο ΑΤΜ το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Δέκα λεπτά αργότερα, και λίγα μέτρα πιο μακριά, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 90, σε υποκατάστημα της PROTON BANK σημειώθηκε εμπρησμός στο ΑΤΜ το οποίο πήρε φωτιά ενώ έγινε και θραύση της τζαμαρίας της τράπεζας.

Στις 01:30, στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στο Μενίδι, τοποθετήθηκαν γκαζάκια σε υποκατάστημα της ΔΕΗ και προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος.

Στις 02:55, στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Δάφνη, τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Στις 03:10 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και εύφλεκτο υλικό σε ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας στα Κάτω Πατήσια (Παρασκευοπούλου και Ρόδου) με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά, που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Στις 03:50 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε ΑΤΜ καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Νέα Σμύρνη (Κ.Παλαιολόγου 11).

«Η κυβέρνηση ζήτησε το αυτονόητο: τη σαφέστατη καταγγελία και αποκήρυξη κάθε μορφής βίας από το σύνολο του πολιτικού κόσμου» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.