• Αναζήτηση

«Ευλύγιστο» κινητό τηλέφωνο

Τα φώτα της δημοσιότητας στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων CES που γίνεται στο Λας Βέγκας έπεσαν χθες στη Samsung η οποία παρουσίασε ένα κινητό τηλέφωνο επαναστατικού σχεδιασμού. Η συσκευή είναι πολύ λεπτή (έχει πάχος παρόμοιο με εκείνο ενός φύλλου χαρτιού) και το πιο εντυπωσιακό της χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκαμπτη σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί ο κάτοχος της να τη διπλώσει με όποιο τρόπο επιθυμεί!

Τα φώτα της δημοσιότητας στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων CES που γίνεται στο Λας Βέγκας έπεσαν χθες στη Samsung η οποία παρουσίασε ένα κινητό τηλέφωνο επαναστατικού σχεδιασμού.

Η συσκευή είναι πολύ λεπτή (έχει πάχος παρόμοιο με εκείνο ενός φύλλου χαρτιού) και το πιο εντυπωσιακό της χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκαμπτη σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί ο κάτοχος της να τη διπλώσει με όποιο τρόπο επιθυμεί! Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από πλαστικές ύλες (και όχι από γυαλί) καθώς και από οργανικές φωτοδιόδους OLED. Η συσκευή είναι φυσικά άθραυστη και γενικά δεν μπορεί να υποστεί καμία ζημιά.

Science
Σίβυλλα
Helios Kiosk