• Αναζήτηση
 • «Ευλύγιστο» κινητό τηλέφωνο

  Τα φώτα της δημοσιότητας στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων CES που γίνεται στο Λας Βέγκας έπεσαν χθες στη Samsung η οποία παρουσίασε ένα κινητό τηλέφωνο επαναστατικού σχεδιασμού. Η συσκευή είναι πολύ λεπτή (έχει πάχος παρόμοιο με εκείνο ενός φύλλου χαρτιού) και το πιο εντυπωσιακό της χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκαμπτη σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί ο κάτοχος της να τη διπλώσει με όποιο τρόπο επιθυμεί!

  Τα φώτα της δημοσιότητας στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων CES που γίνεται στο Λας Βέγκας έπεσαν χθες στη Samsung η οποία παρουσίασε ένα κινητό τηλέφωνο επαναστατικού σχεδιασμού.

  Η συσκευή είναι πολύ λεπτή (έχει πάχος παρόμοιο με εκείνο ενός φύλλου χαρτιού) και το πιο εντυπωσιακό της χαρακτηριστικό είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκαμπτη σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί ο κάτοχος της να τη διπλώσει με όποιο τρόπο επιθυμεί! Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από πλαστικές ύλες (και όχι από γυαλί) καθώς και από οργανικές φωτοδιόδους OLED. Η συσκευή είναι φυσικά άθραυστη και γενικά δεν μπορεί να υποστεί καμία ζημιά.

  Science
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk