Αλεξανδρούπολη 10 Ιανουαρίου 2013

Αγαπητοί μου, Γνωρίζω ότι ό,τι κάνετε το κάνετε για την ανάκαμψη της οικονομίας ,αλλά ο τρόπος σας, θα μας στείλει τον έναν μετά τον άλλον στον τάφο !Δεν είναι σχήμα λόγου ,είναι η πραγματικότητα την οποία σαφώς και δεν βλέπετε, διότι αν βλέπατε καλά ,αν ανοίγατε τα μάτια σας ,θα σας έτσουζαν από την αιθαλομίχλη που εμφανίστηκε ως ένα απτό αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας για μείωση του δημόσιου χρέους.

Εγώ ,νόμιζα ότι το να ανάψει κανείς ένα τζάκι δεν είναι επώδυνο, αλλά από τις ωδίνες που εσείς μας προκαλέσατε ,θα γεννήσουμε καρκίνους και άλλες ασθένειες ,που ναι μεν αγνοώ ,αλλά σίγουρα θα έχουν να κάνουν με το αναπνευστικό. Ντουμανιάσαμε! Δε φτάνει που κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας με τα καμώματα σας, κλονίζεται και η υγεία μας! Μας πνίξατε στα χρέη, μας πνίξατε και στον καπνό. Και καπνίζουν μεν τα τζάκια αλλά οι άσπροι ,κίτρινοι…οι έγχρωμοι καπνοί ,με κάνουν να σκεφτώ ότι σε ένα τζάκι καις από εφημερίδες μέχρι πλαστικά ,καις ό,τι καίγεται για να ζεσταθείς . Αλήθεια, το 2013 ,αχ αυτό το 13, θα δείξει πάλι τις χάρες του, έχετε σκοπό να μας ξεκάνετε, γιατί περί αυτού πρόκειται και το λέω όσο πιο ευγενικά γίνεται.

Μάθετε πως η ανάκαμψη και η κάμψη, μας βασανίζουν το ίδιο ,περισσότερο η δεύτερη γιατί δε θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε την πρώτη! Μάθετε, πως τα συστήματά σας ,ως αποσπασματικές εφαρμογές από ξένα προγράμματα και πολιτικές σε μια χώρα -που από τον μπακλαβά έπεσε στον τραχανά -χωρίς υποδομές είναι και θα είναι ανεφάρμοστα ,επί το πολύ, αλλά και επώδυνα για τους μικρόν εισόδημα έχοντας και δυστυχώς ο αριθμός τους βαίνει αυξανόμενος!

Αν εσείς με τον προσωπικό ενδεχόμενα γιατρό μας βάλατε σε ένα σύστημα εκτελέσεως μας με άλλα μέσα ,γιατί ναι δεν βρισκόμαστε σε θερμό πόλεμο και με το σύστημα αυτό δεν βρίσκω στις πέντε του μήνα γιατρό ,αν λέω θεωρείτε ότι μας εξασφαλίσατε ιατρική περίθαλψη αφήστε το για τις ελληνικές καλένδες! Διότι τι γίνεται αν αισθανθώ κάτι και επισκεφτώ το γιατρό, ο οποίος φυσικώ τω τρόπω θα έχει καλύψει τα της συμβάσεως !

Πώς γίνεται οι περισσότεροι να έχουν κλείσει και να πρέπει ο κατακαημένος ο κοσμάκης να πληρώσει; Μάθετε ότι πληρώνουμε μόνο ,ότι μετράμε νυχθημερόν τα ευρώ: για φαγητό, για ηλεκτρικό, για τηλέφωνο, για γιατρό, για φάρμακα, γιατί αφήστε, εσείς που επινοήσατε τα γενόσημα, πήρα ένα, και αντί να θεραπευτώ, τα έκδοχά του με έστειλαν…στον καναπέ μου ευτυχώς! Εσείς άραγε παίρνετε τέτοια φάρμακα ; Νομίζετε ότι μου περισσεύουν να σας καλύψω κι ένα 25% του εισοδήματός μου με αποδείξεις; Σας αποδεικνύω πώς όχι.Το δάνειο μου και όλα τα παραπάνω δεν μου επιτρέπει να σας εξασφαλίσω αποδείξεις από εκεί που εσείς θέλετε προκειμένου να σταθμίσετε την ανάπτυξη.

Μάθετε πως αδυνατώ να παίξω αυτό το σκληρό παιχνίδι της εξαθλίωσης. Έχω ένα εισόδημα και στ’ όνομα της ανάπτυξης με προκαλείτε να ξοδέψω. Σε τι διαφέρει η πολιτική σας από εκείνη των μητροπόλεων που υπαγόρευαν στις αποικίες από τις οποίες έπαιρναν και πρώτες ύλες να αγοράζουν πχ δυο κιλά αλεύρι αντί για ένα.Τι άλλαξε ; Μάθετε πως μας «αλλάξατε» τα φώτα !

Στα σκοτεινά βαδίζουμε στα σκοτεινά προχωρούμε Θα σκοντάψουμε και θα σκοτωθούμε! Πολίτης Χαρατσόπληκτος του Δώσε»

Για την αντιγραφή