Ο Τσάρλι Σιν διέθεσε το ποσό των 12.000 δολαρίων για την κηδεία του παπαράτσι ο οποίος πέθανε ακολουθώντας το αυτοκίνητο του ποπ ειδώλου, Τζάστιν Μπίμπερ.

Η κίνηση έγινε από τον σταρ μόλις έμαθε από συνάδελφο του εκλιπόντος ότι οι οικείοι του 29χρονου Κρις Γκουέρα – γιατί περί αυτού ο λόγος – αδυνατούσαν να καλύψουν το ποσό της κηδείας του.

Ο 47χρονος ηθοποιός ανέφερε σχετικά στο TMZ: «Ένα τραγικό περιστατικό όπως αυτό εγείρει ερωτήματα γύρω από τη γραμμή μεταξύ του φωτογράφου και του αντικειμένου του. Είναι μια ασυγχώρητη στιγμή που μας παρακινεί εντόνως όλους να είμαστε ανθρώπινοι και να δουλέψουμε ως ένας για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον».

Ο ηθοποιός σοκαρίστηκε από το νέο ότι ο Κρις Γκουέρα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την Πρωτοχρονιά καθώς προσπαθούσε να περάσει έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λος Άντζελες μετά την προσπάθειά του να εξασφαλίσει μια εικόνα της λευκής Φερράρι του νεαρού σταρ Τζάστιν Μπίμπερ. Ο καλλιτέχνης, ωστόσο, δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου διότι το είχε δανείσει σε δυο φίλους του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ο οποίος, σημειωτέον, συζεί με την 24χρονη πορνοστάρ, Τζόρτζια Τζόουνς κάνει τέτοια γενναιόδωρη πράξη. Ως γνωστόν είχε δώσει 100.000 δολάρια στην συμπρωταγωνίστριά του στο «Scary Movie 5», Λίντσεϊ Λόχαν προκειμένου να τη βοηθήσει να είναι συνεπής στις φορολογικές της υποχρεώσεις που πέρσι έφθαναν το ποσό των 233.904 δολαρίων.