Την Παρασκευή 11/1/2013 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο (καθημερινά 10:00-10:55) για τις επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων και σχολιάζει την ανακοίνωση που εξέδωσε και σχολίασε:

Όταν ξεκινάς θεωρώντας οικιακά σκεύη τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τους λοστούς και τις βόμβες μολότοφ, η απόσταση είναι πολύ μικρή από εκεί μέχρι τις επιθέσεις σε σπίτια. Όταν δεν καταδικάζεις τις εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τη φίμωση της διαφορετικής άποψης, φυσικά και χαϊδεύεις τους κουκουλοφόρους.

Έμαθα ότι έβγαλε μια απάντηση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν καταδικάζουν εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ούτε χθες υπήρξε καταδίκη. Σε αυτά τα ζητήματα πρέπει να παίρνεις θέση. Δεν γίνεται να σφυρίζεις αδιάφορα. {{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Ειλικρινά ψάχνω να βρω σε ποιο σημείο της δήλωσης μου κηρύσσω τη μισαλλοδοξία. Ίσα-ίσα, ζητώ από το σύνολο του πολιτικού κόσμου να ταχθεί ενάντια σε μια ανοιχτή προσπάθεια τρομοκράτησης στο χώρο των ΜΜΕ. Και επισημαίνω και πάλι ότι δεν λένε κουβέντα για τις εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.