Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι το γυναικείο συγκρότημα Destiny’s Child στο οποίο συμμετείχε πρόκειται να συνεργαστεί ξανά στο στούντιο. Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, «Destiny Fulfilled», τα μέλη του γκρουπ συναντιούνται στο στούντιο προκειμένου να κυκλοφορήσει ο δίσκος «Love Songs» γύρω στα τέλη Ιανουαρίου.

«Είμαι τόσο περήφανη που ανακοινώνω την πρώτη αυθεντική μουσική των Destiny’s Child εδώ και οκτώ χρόνια», έγραψε η Μπιγιονσέ. Τα μέλη του γκρουπ διαλύθηκαν το 2005 αμέσως μετά την πετυχημένη περιοδεία τους «Destiny Fulfilled and Lovin It Tour» για να επικεντρωθούν στις σόλο καριέρες τους. Οι πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις έκτοτε ήταν στο NBA All Star Game του 2006 όπου τραγούδησαν το «The Star Spangled Banner».

Η χρονιά αποδεικνύεται ιδιαίτερα φορτωμένη επαγγελματικά για την Μπιγιονσέ που υπέγραψε ένα συμβόλαιο ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων με την Pepsi, ηγείται στο σόου του Super Bowl και _ σα να μην φθάνουν όλα αυτά _ πρόκειται να κυκλοφορήσει και ένα σόλο άλμπουμ. Η ίδια, που σημειωτέον είναι μητέρα ενός κοριτσιού, της Μπλου Άιβι, που κλείνει τον ένα χρόνο ζωής του φωτογραφήθηκε και για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ του τρέχοντος μηνός.