Τέλος! Έκανα μια προσπάθεια να το ξεπεράσω, αν και η σκέψη μου, μέρες τώρα, γυρνά εκεί αλλά δεν έβρισκα τον τρόπο ,δεν είχα το ψυχικό σθένος να πετάξω από πάνω μου το μανδύα της θλίψης και δεν απέφυγα το αναπόφευκτο, πώς θα μπορούσα άλλωστε , όταν αλύπητα με δέρνει η καταιγίδα των στικακίων.

Ναι δεν ακούω πια ειδήσεις ,τέλος! Τέλειωσαν οι ειδήσεις, αφού ,ο ένας μετά τον άλλον ,κουβεντιάζουν για το στικάκι, τα στικάκια ποιων, των πολιτικών ,οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός .Ήθελα να’ξερα δεν ντρέπονται ,να μας εμπαίζουν με νέα ,πλην όμως επαναλαμβανόμενα παιχνίδια!

Κύριοι, φτάνει τα εμπεδώσαμε, μην μας ταλαιπωρείτε άλλο, αρνούμαστε πλέον να σας δεχθούμε, γιατί το μυαλό μας είναι στο χρέος μας, όταν η Ελλάδα βρίσκεται στη μέγγενη ενός ανεκδιήγητου χρέους ! Τέλος! Όταν οι πολιτικοί αποκρύπτουν εντέχνως τα καμώματά τους, ο λαός αντιλαμβάνεται ότι ναι κάποιοι, όταν οι γεωργοί έσπερναν στάρι για το ψωμί των παιδιών τους, εκείνοι έσπερναν ανέμους και θα θερίζουν για πολύ ακόμα θύελλες! Αλλά στη δύνη αυτή ποιος Έλληνας και ποια Ελλάδα μπορεί ν’ αντισταθεί όταν η μέγγενη σφίγγει όλο και πιο πολύ;

Τέλος! Από υποκείμενα γίναμε αντικείμενα ,αφού σε κάθε βήμα μας κι ένας επίτροπος παραφυλάει. Πώς, με ποια ελευθερία να κινηθώ, να μιλήσω, πού να παραπονεθώ ,σε ποιον όταν ο λόγος καταλήγει πάντα ,μέσω παρωπίδων, σε ένα cd που χάθηκε, ω, να τον έπιαναν γρήγορα, να γλιτώσουμε από την ακολουθία των στικακίων!

Τέλος!Τι ακούμε ,τι κορώνες εξυπνακίστικες πετάγονται από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, τι λένε οι άνθρωποι που εμείς στέλνουμε εκεί ,τι άλλαξε από την τακτική των πάλαι ποτέ πεδινών και των ορεινών !Αρένα, λογομαχίες, μύδροι ,τι περιμένουμε να χαράξει, όταν κάποιοι επέλεξαν να σκοτεινιάσουν το αύριο !

Τέλος! Καινούριες τακτικές δεν μπαίνουν σε πεπαλαιωμένα μυαλά,γιατί περί αυτών πρόκειται ,, όταν παρακολουθούμε καθημερινά το παιχνίδι της κολοκυθιάς!Πέντε δυσκολίες να λες την αλήθεια! Διαβάστε και λίγο Μπρεχτ , που μας παραδώσατε στη σύγχυση, μιμούμαστε έτσι κι αλλιώς τους ξένους, δεν είναι ντροπή ,γιατί απ’ ότι φαίνεται ούτε ο Πλάτων, ούτε ο Αριστοτέλης σας ευνόησε επί τα βελτίω.

Αρχή !Να μάθουμε στα παιδιά μας να λένε την αλήθεια! Αλλά πώς!