Στους 10 κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης περιλαμβάνεται το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 3ης φάσης (μετά την απόκτηση των τίτλων «National Finalist» και «National Champion») του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού «European Business Awards 2012/13».
Το ΥΓΕΙΑ είναι η μοναδική εταιρεία από την Ελλάδα που διεκδικεί το βραβείο «Employer of the year» για τον καλύτερο εργοδότη της χρονιάς και ήδη τιμήθηκε με τον τίτλο «Ruban D’ Honneur» ως μία από τις 100 πιο δυναμικές εταιρείες πανευρωπαϊκά, που διακρίνονται για την επιχειρησιακή τους υπεροχή, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προσήλωση στις ηθικές αρχές διακυβέρνησης.
Οι τελικοί νικητές, θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2013. Την αξιολόγηση των εταιρειών έχει αναλάβει η διεθνής κριτική επιτροπή των European Business Awards, στην οποία μετέχουν προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου πανευρωπαϊκά.
H Διευθύνουσα Σύμβουλος του oμίλου ΥΓΕΙΑ, κυρία Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Ο όμιλος ΥΓΕΙΑ, χάρη στις σημαντικές επενδύσεις και την πολιτική των τελευταίων ετών, περιλαμβάνεται στα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της Ευρώπης ενώ έχουμε αυξήσει τις θέσεις εργασίας κατά 3%. Η διάκριση του ΥΓΕΙΑ ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην κατηγορία του καλύτερου εργοδότη της χρονιάς, αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή αναγνώριση, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα.»