Ποιο είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα για τους Βρετανούς; Μα φυσικά, αυτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αλλάζει διαρκώς το στιλ των μαλλιών του.

Τα κουρέματα του διεθνούς άσου είναι εκείνα που έχουν αντιγραφεί περισσότερο αποτελώντας την απόλυτη έμπνευση στο θέμα του… τριχωτού της κεφαλής μεταξύ των αρρένων συμπατριωτών του.

Σύμφωνα με μια έρευνα που διενήργησε εταιρεία παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά, οι πέντε διασημότητες που εμπνέουν τους Βρετανούς να ακολουθήσουν το ίδιο κούρεμα είναι (με σειρά προτεραιότητας) οι: Ντέιβιντ Μπέκαμ, Γκάρι Μπάρλοου, Ρόμπερτ Πάτινσον, Μπράντλεϊ Γουίγκινς και Μπραντ Πιτ που έρχεται πέμπτος και καταϊδρωμένος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημιουργικού διευθυντή της εν λόγω εταιρείας, Τζον Βίαλ, οι ποδοσφαιριστές είχαν πάντα έντονη επιρροή στα κουρέματα των Βρετανών. Δεν είναι καμία έκπληξη που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί το είδωλο του στιλ στο μαλλί του σύγχρονου άντρα. Τα διαρκώς διαφορετικά λουκ που υιοθετεί στα μαλλιά του είναι πολύ εύκολο να υιοθετηθούν από κάθε άντρα στον δρόμο.