Για μια ζωή… χαοτική με τρία παιδιά μέσα στο σπίτι μιλά ο 43χρονος ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο καλωσόρισε στη ζωή μαζί με τη γυναίκα του, Καμίλα Άλβες τον γιο τους, Λίβιγκστον.

Μιλώντας στο Access Hollywood ο ηθοποιός ανέφερε ότι με τρία παιδιά στο σπίτι η οικογενειακή ζωή μοιάζει περισσότερο με… τσίρκο. «Ένα ακόμα πιάτο στο τραπέζι», σχολίασε χαριτολογώντας. Ο ίδιος που είναι επίσης πατέρας του 4χρονου Λέβι και της 3 ετών Βίδα ανέφερε ότι η γοητεία της πατρότητας είναι μεγάλη και ότι δεν μπορεί να κάνει καμία διάκριση μεταξύ των παιδιών του.

Ο Μάθιου Μακόναχι έκανε αυτές τις δηλώσεις στην τελετή απονομής των York Film Critics Circle Awards όπου εμφανίστηκε έχοντας αποκτήσει μερικά από τα χαμένα… του κιλά τα οποία και έχασε για το ρόλο του στη δραματική ταινία «The Dallas Buyers Club» όπου υποδύεται έναν ασθενή που πάσχει από Έιτζ. Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν γνωστός για το καλογυμνασμένο σώμα του, έμεινε κυριολεκτικά ο μισός προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου του.