Σύσκεψη για νέες θέσεις εργασίας μέσω ανάπτυξης του τουρισμού

Η δυναμική του τουριστικού τομέα, η συμβολή του στην ανάκαμψη της οικονομίας, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και σημαντικά θεσμικά ζητήματα, είναι τα κυριότερα θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η δυναμική του τουριστικού τομέα, η συμβολή του στην ανάκαμψη της οικονομίας, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και σημαντικά θεσμικά ζητήματα, είναι τα κυριότερα θέματα προς συζήτηση στη συνάντηση την Τρίτη μεταξύ του προεδρείου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν και οι πρόεδροι των 14 πανελλήνιων κλαδικών ενώσεων-μελών του ΣΕΤΕ, οι οποίοι πρόκειται να αναφερθούν στην αναπτυξιακή δυναμική και τα χαρακτηριστικά των επιμέρους κλάδων του τουρισμού και, κυρίως, στη δυνατότητά τους να συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας.

Μεταξύ άλλων, θα γίνει ενημέρωση γύρω από την εκτιμώμενη εξέλιξη της τουριστικής κίνησης για το 2013 και θα διερευνηθούν τα αναγκαία μέτρα για τη μεγιστοποίηση της απασχόλησης από την αναμενόμενη αύξηση των διεθνών τουριστικών αφίξεων.

Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk