Τη μεγιστοποίηση των συνεργιών μάρκετινγκ και σχεδίων πωλήσεων διαφόρων περιοχών (destination management), καθώς και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, έχει στόχο η έναρξη συνεργασίας της εταιρίας PRConnexion με το δίκτυο ξενοδοχείων the boulevard collections. Η πρώτη κοινή εμφάνιση των νέων συνεργατών πραγματοποιήθηκε στην τουριστική έκθεση International Luxury Travel Market των Καννών, μεταξύ 6 και 9 Δεκεμβρίου 2012.
Η PRConnexion δραστηριοποιείται στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού, με χαρτοφυλάκιο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο οποίο περιλαμβάνονται οι αεροπορικές εταιρίες Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Continental, Air Canada, ο Γερμανικός Οργανισμός Τουρισμού (German Tourism Board), ο Βιεννέζικος Οργανισμός Τουρισμού (Vienna Tourism Board), οι εταιρίες ADAC, ODC, Atout France, κ.ά.
Το δίκτυο the boulevard collections συστάθηκε το 2009 με αποστολή την προώθηση καταλυμάτων, τη βελτίωση της προβολής/επικοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω ενεργειών μάρκετινγκ και επαφών με buyers/tour operators και individual travelers απ’ όλο τον κόσμο. Παράλληλα στοχεύει στην επικοινωνία χρήσιμων πληροφοριών (π.χ. προγράμματα επιδοτήσεων), την επαφή με ειδικευμένες εταιρείες του κλάδου και την οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ των ιδίων των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, που θα επιτρέψει, μελλοντικά, συνεργασίες και σε άλλους τομείς (π.χ. προμηθειών).

Εκπροσωπεί πολυτελή ξενοδοχεία απ’ όλη την Ελλάδα, όπως το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο, το Elies Resort στη Σίφνο, το Arte & Mare Elia Suites στη Μύκονο, το Esperos Palace στην Καστοριά, το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel στην Αιδηψό, το Ikastikies στη Σαντορίνη, το Atrium Hotel στη Θάσο, το Kazarma Lake Resort & Spa στη Λίμνη Πλαστήρα, το Siorra Vittoria boutique hotel στην Κέρκυρα, το Sivota Diamond Spa Resort στα Σύβοτα, το Kipi Suites στα Ζαγώρια κ.α.