Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Δευτέρα 6 Ιανουαρίου- η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ρούμπεν Φλάισερ «Gangster Squad» στο Chinese Theatre στο Χόλιγουντ.

Τα φωτογραφικά φλας μαγνήτισε η 24χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας Έμμα Στόουν, η οποία φορώντας ένα κατακόκκινο Lanvin φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και σέξι.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο γοητευτικό πρωταγωνιστής Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος συνοδευόταν στο κόκκινο χαλί από την μητέρα του Ντόνα, και όχι όπως πολλοί περίμεναν από την σύντροφό του Εύα Μέντες.

«Η μητέρα μου φοράει όλα τα ρούχα των φιλενάδων μου» δήλωσε με χιούμορ στους δημοσιογράφους ο Γκόσλινγκ, ενώ η μητέρα του πρόσθεσε: «Φοράω τα ρούχα της Εύα Μέντες! Με άφησε να ψαχουλέψω στην ντουλάπα της…»

Εκτός από τους Ράιαν Γκόλσινγκ και Έμμα Στόουν στην πρεμιέρα έδωσε το «παρών» σύσσωμο το λαμπερό καστ της ταινίας, ανάμεσά τους οι Σον Πεν, Τζος Μπρόλιν και Νικ Νόλτε, ενώ από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλάισερ.

Η ταινία αφορά στη μάχη του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες κατά τη μαφίας τις δεκαετίες ’40 και ’50.

Ο μαφιόζος Μίκι Κοέν (Σον Πεν) έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθεστοίχημαπου παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Κι όλα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι.

…Εκτός ίσως, από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον Αστυνόμο Τζον Ο΄Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και τον Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ), που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν.