Ο Τζάστιν Μπίμπερ φέρεται να καπνίζει μαριχουάνα σε εικόνα που «ανέβασε» το σκανδαλοθηρικό σάιτ ΤΜΖ προκαλώντας θύελλα συζητήσεων μεταξύ των θαυμαστών του καλλιτέχνη.

Η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ο 18χρονος ποπ σταρ βρίσκεται μαζί με φίλους, ενώ ο εκπρόσωπος του σταρ δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχετικό σχόλιο.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο μετά το θάνατο παπαράτσι που προσπαθούσε να απαθανατίσει την λευκή Ferrari του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο συγκεκριμένος φωτογράφος ανέφερε ότι είδε τον Τζάστιν Μπίμπερ να οδηγεί και να καπνίζει κάτι που, ο ίδιος τουλάχιστον, θεώρησε ότι ήταν μαριχουάνα λίγες ώρες πριν το ατύχημα.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Μπίμπερ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν: «Είναι λυπηρό που κάποιοι προσπαθούν να προωθήσουν μια ιστορία χωρίς αποδείξεις τόσο σύντομα μετά το τραγικό συμβάν. Ο Τζάστιν δεν ήταν παρών και δεν ενεπλάκη με το περιστατικό και η σημασία πρέπει να παραμείνει στο να τιμηθεί η μνήμη του θύματος», ανέφεραν.

Εν τω μεταξύ, ο Μπίμπερ επισκέφθηκε μια 7χρονη θαυμάστριά του που πάσχει από λευχαιμία η οποία είχε εισιτήρια για συναυλία του στο Σολτ Λέικ Σίτι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να παραστεί. Ο λόγος για την μικρή Μίλι Φλαμ που έμεινε άφωνη βλέποντας το ποπ είδωλο μπροστά της…