Μια προσφορά ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων για την δημοσίευση φωτογραφιών του μωρού τους όταν γεννηθεί αρνήθηκαν η ριάλιτι σταρ, Κιμ Καρντάσιαν, και ο τραγουδιστής της ραπ, Κάνιε Γουέστ.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί τον Ιούνιο, δέχτηκε προσφορά από τους υπευθύνους γνωστών εκδόσεων που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ για να δημοσιεύσουν τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού τους όταν έρθει στον κόσμο. Οι ίδιοι, όμως, την απέρριψαν σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Τα χρήματα είναι κατά ένα εκατομμύριο λιγότερα από το ποσό των 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων που πήραν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ για τις πρώτες φωτογραφίες της βιολογικής τους κόρης, Σιλόχ που γεννήθηκε το 2006. Για να δεχτούν να απαθανατίσουν τα δίδυμα παιδιά τους, Νοξ και Βιβιάν που ήρθαν στον κόσμο το 2008, οι Μπραντζελίνα έγιναν πλουσιότεροι κατά 14 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός της, Μαρκ Άντονι, πήραν το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων για τη φωτογράφηση των διδύμων παιδιών τους, Μαξ και Εμ το 2008, ενώ ο Μάθιου Μακόναχι και η σύζυγός του, Καμίλα Άλβες, πήραν 3 εκατομμύρια δολάρια για τη φωτογράφιση του παιδιού τους, Λέβι, το 2008.

Η Κιμ Καρντάσιαν δέχτηκε προσφορά 250.000 δολαρίων για να γίνει η «οικοδέσποινα» ενός site με θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη, αλλά είναι άγνωστο αν είπε το «ναι».