Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ ενίσχυσε το team των σωματοφυλάκων της και αιτία δεν ήταν άλλη από τις απειλές της συναδέλφου της, της 31χρονης εκκεντρικής καλλιτέχνιδας, Νίκι Μινάζ.

«Απλά θεώρησα ότι ήταν το σωστό πράγμα να κάνω», είπε η 43χρονη Κάρεϊ στην εκπομπή «Nightline» με τη Μπάρμπαρα Γουόλτερς για τη συνάδελφό της με την οποία είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι σόου American Idol συμμετέχοντας στα γυρίσματα της επόμενης σεζόν.

Από τότε που η Μαράια Κάρεϊ και η Νίκι Μινάζ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι της κριτικής επιτροπής, η μεταξύ τους κόντρα δείχνει ολοένα να φουντώνει. Η Κάρεϊ μάλιστα ισχυρίζεται ότι η Μινάζ έφτασε σε σημείο να την απειλήσει κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη βόρεια Καρολίνα λέγοντας: «αν είχα ένα πιστόλι θα τη σκότωνα τη σκύλα…»

Η Μινάζ μπορεί να αρνείται ότι εκστόμισε αυτές τις απειλές, η Μαράια Κάρεϊ, όμως, αισθάνεται υποχρεωμένη να προστατέψει τον εαυτό της και τα δίδυμα παιδιά της, τους μόλις 20 μηνών, Μονρό και Μορόκαν.

Στην ίδια συνέντευξή της, η Μαράια Κάρεϊ αναφέρεται επίσης στην οικογενειακή της ζωή αλλά και στην εισαγωγή του συζύγου της, του τραγουδιστή της ραπ, Νικ Κάννον, στο νοσοκομείο από νεφρική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με τη δήλωσή της, προσπαθεί να βρει όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο για τους δικούς της ανθρώπους και έχει κάνει ανακωχή με τη Μινάζ. Να το πιστέψουμε;