Αθήνα
Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την αναμενόμενη πρόταση της Κουμουνδούρου για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, στην οποία θα περιλαμβάνει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό ρεσάλτο» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος και συνεχίζει: «Θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς».

Στη συνέχεια, κάνει λόγο για «εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία ένα ‘ρεσάλτο’» από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, «το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές, θα ξαναχάσει. Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική. Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες».

Newsroom ΔΟΛ