Η Σκοτσέζα καλλιτέχνιδα της R&B και Soul μουσικής σημείωσε ένα νέο ρεκόρ στα charts, καθώς έγινε η πρώτη σόλο καλλιτέχνιδα που παραμένει για 47 συνεχόμενες εβδομάδες στο top 10 με το πρώτο της άλμπουμ «Our Version Of Events» (αριστερά).

Το εν λόγω άλμπουμ της 24χρονης Έμιλι Σαντέ κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ένα άλμπουμ παραμένει για τόσο μεγάλο -και συνεχόμενο- χρονικό διάστημα στην κορυφή, μετά το «Please Please Me», το ντεμπούτο άλμπουμ των Beatles που κατέχει το ρεκόρ των 62 συνεχόμενων εβδομάδων.

Το άλμπουμ «Our Version of Events» που ήταν στην πρώτη θέση των charts για επτά συνεχόμενες εβδομάδες, βρίσκεται τώρα στην δεύτερη θέση των albums chart του 2013, με το «18 Months» του DJ Calvin Harris στην κορυφή και το «+» του Εντ Σεράν στην τρίτη.

Στο top 3 των σιγκλ συμπεριλαμβάνονται το «Impossible» του Τζέιμς Άρθουρ (νικητή του The X Factor), το ντουέτο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Γουίλ Αϊ Αμ «Scream & Shout» καθώς και το «Gangnam Style» του Psy.