Θύμα ληστείας έπεσε το διάσημο τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ.

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας δέχθηκε βίαιη επίθεση από ληστές σε δρόμο του Παρισιού, ενώ προσπαθούσε να καλέσει ταξί.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην γαλλική πρωτεύουσα και είναι ο λόγος που η 42χρονη Βρετανίδα καλλονή εθεάθη σε αναπηρικό καροτσάκι, έξω από πολυτελές εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Η Ναόμι είχε κάνει κάνει μια επέμβαση στο αριστερό πόδι και μέχρι να αναρρώσει οι γιατροί της συνέστησαν να κυκλοφορεί με αναπηρικό καρότσι και πατερίτσες, ωστόσο δεν είχαν γίνει γνωστοί οι λόγοι του τραυματισμού της.

«Ήταν τρομακτικό. Η Ναόμι πιστεύει ότι οι δράστες την παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή που θα ήταν μόνη για να της επιτεθούν…» αναφέρει ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα New York Post.

Και προσθέτει: «Της επιτέθηκαν στο δρόμο, καθώς περίμενε ένα ταξί που είχε καλέσει, και την λήστεψαν. Το πόδι της τραυματίστηκε καθώς οι ληστές την έσπρωξαν βίαια προς το έδαφος. Ήταν πολύ αναστατωμένη από το σοκ και έτρεμε ολόκληρη».

Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς έκλεψαν από την Ναόμι Κάμπελ οι ληστές, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι στόχος ήταν τα ακριβά κοσμήματα που φορούσε.

Η σύντροφος του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου Βλαντιμιρ Ντορονίν μεταφέρθηκε με ιδιωτικό τζετ σε νοσοκομείο στο Κολοράντο, ενώ έκτοτε κυκλοφορεί με αρκετούς άντρες ασφαλείας γύρω της.