Ν. Βούτσης: «Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτές τις περιπτώσεις είτε αφορούν πρωθυπουργούς, είτε υπουργούς Οικονομικών, είτε αρχηγούς κομμάτων, όπως είναι τώρα ο κ. Βενιζέλος»

Την Παρασκευή 4/1/2013 ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινές διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη (καθιημερινά 06:00-08:00)

Για την αναζήτηση τυχόν ευθυνών Παπανδρέου και Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ{{{ moto }}}

Σίγουρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτές τις περιπτώσεις είτε αφορούν πρωθυπουργούς, είτε υπουργούς Οικονομικών, είτε αρχηγούς κομμάτων, όπως είναι τώρα ο κ. Βενιζέλος. Πραγματικά χρειάζεται προσοχή και να έχει κανείς εδραίες ενδείξεις, πεποιθήσεις περί ενοχών.

Για την ΑΣΟΕΕ

Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα να είχε κινητοποιηθεί η πανεπιστημιακή κοινότητα και οι φοιτητές για να δώσουν λύση μόνοι τους. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι από τις καταδρομικές επιχειρήσεις, οι οποίες γίνονται μόνο ημέρες γιορτών. {{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Για τη Βίλα Αμαλία

Σε όλες τις μεγαλουπόλεις, σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν εστίες για συλλογικότητες ελευθεριακές ή άλλες, με τις δικές τους δημιουργικές ή λιγότερο δημιουργικές απόψεις, που είναι έξω από το καταναλωτικό πρότυπο και από την εμπορευματική ζώνη. Στη Βίλα Αμαλία έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk