Εμπλουτίζοντας το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να εντάξει στο κουπόνι (από την Παρασκευή 4/1) τους αγώνες των πλέι οφ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς αθλήματος στις ΗΠΑ.
To αμερικάνικο ποδόσφαιρο, γνωστό στις ΗΠΑ ως football, παίζεται μεταξύ δυο ομάδων των έντεκα παικτών, με στόχο τους περισσότερους πόντους. Η συγκέντρωση των πόντων μπορεί να γίνει με το να περάσει ο παίκτης τρέχοντας, την μπάλα πάνω από την γραμμή γκολ του αντιπάλου, να πιάσει την μπάλα μετά από πάσα στο τέλος της ζώνης του αντιπάλου, με το να σουτάρει την μπάλα ανάμεσα στα δοκάρια του τέρματος, ή σταματώντας τον παίκτη της επιτιθέμενης ομάδας εντός της δικής του τελικής ζώνης.

Στο πρωτάθλημα της National Football League (NFL), συμμετέχουν 32 ομάδες χωρισμένες σε 2 περιφέρειες των 16. Η κάθε περιφέρεια έχει 4 ομίλους των 4 ομάδων.

Στα πλέι οφ συμμετέχουν 6 ομάδες από κάθε περιφέρεια. Οι 4 νικητές κάθε ομίλου και οι 2 επόμενες ομάδες με το καλύτερο ρεκόρ νικών. Σύνολο 16 ομάδες.

Τα πλέι οφ διεξάγονται σε 3 γύρους, συν τον τελικό. Από τις 4 νικήτριες των ομίλων σε κάθε περιφέρεια, οι 2 με το καλύτερο ρεκόρ δεν παίζουν στο 1ο γύρο των πλέι οφ, αλλά παίζουν στην έδρα τους στον 2ο γύρο με τις νικήτριες του 1ου γύρου. Οι άλλες 2 νικήτριες των ομίλων παίζουν εντός έδρας με τις 2 ομάδες με το καλύτερο ρεκόρ νικών.

Οι νικήτριες του 2ου γύρου παίζουν στον 3ο γύρο στην έδρα της ομάδας που έχει μείνει σε κάθε περιφέρεια με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική σεζόν. Οι δύο πρωταθλήτριες των περιφερειών παίζουν στον τελικό, στο φημισμένο Superbowl που διεξάγεται σε κάποια προκαθορισμένη πόλη. To Superbowl αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ και είναι το πιο εμπορικό γεγονός παγκοσμίως. Η κανονική σεζόν του πρωταθλήματος ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και τελειώνει το Δεκέμβριο. Τα πλέι οφ διεξάγονται τον Ιανουάριο και o τελικός (superbowl) την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου ή την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου.