Η Τζένιφερ Άνιστον ακύρωσε τα σχέδιά της για γάμο και beach party με τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά λόγω της έντονης δημοσιότητας που έχει πάρει το ταξίδι του ζευγαριού εκεί.

Η 43χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος σύντροφός της _ που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Αύγουστο _ προγραμμάτιζαν να παντρευτούν παρουσία λίγων καλών φίλων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των διακοπών τους για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Μεξικό, αλλά τα σχέδιά τους ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με σχετικές πηγές, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα αλλά επιθυμεί να κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλούς τους τόνους του γεγονότος αυτού. Η ίδια πηγή δήλωσε στο περιοδικό OK! «Είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι. Η Τζένιφερ δεν πιστεύει ότι (αυτό) πραγματικά συμβαίνει…»

Το ζευγάρι διαμένει σε ιδιωτική βίλα στο θέρετρο Ελ Ντοράντο κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου. Μεταξύ άλλων διασημοτήτων που κάνουν παρέα, οι Άνιστον και Θερού απήλαυσαν ένα πριβέ γεύμα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την σύντροφό του, Στέισι Κέιμπλερ την περασμένη Πέμπτη.