Να και μια διασημότητα της σόου-μπιζ που δεν χρησιμοποιεί Facebook ή Twitter που τελευταίως αποδεικνύονται ιδιαίτερα ισχυρά εργαλεία προώθησης των ανθρώπων του χώρου του θεάματος και της δουλειάς τους.

Η 29χρονη σύντροφος του Άστον Κούτσερ, η οποία ψηφίστηκε από γνωστό αντρικό περιοδικό ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2012 δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun» ότι κρατά αποστάσεις από την τεχνολογία και ότι δεν χρησιμοποιεί τα ευρέως διαδεδομένα social media.

«Δεν κάνω “google” το όνομά μου, δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος για μένα και αλήθεια δεν δίνω δεκάρα», ανέφερε στη συνέντευξή της για να συμπληρώσει ότι δεν κάνει χρήση ούτε του Facebook ούτε του Twitter.

Ωστόσο, δεν είναι ολωσδιόλου εκτός διαδικτυακής πραγματικότητας. «Υπάρχουν τρόποι να είναι χρήστης του ιντερνετ, αλλά με άλλο τρόπο», ανέφερε. «Είμαι οnline όλη την ώρα αλλά για να ενημερώνομαι, να παίρνω πληροφορίες, να ψωνίζω…»

Γιατί, όμως, αρνείται να… δικτυωθεί κοινωνικά με τον τρόπο που συνηθίζει η πλειοψηφία των συναδέλφων της;

«Δεν χρειάζεται να νιώσω άσχημα για τον εαυτό μου», είναι η θέση της. «Άλλωστε δεν γράφεται ποτέ κάτι καλό, γιατί τα καλά δεν πουλάνε…. Αυτό δεν είναι αληθινή ζωή. Επειδή κάποιος λέει online ότι είσαι χοντρός ή άσχημος, ή κοντός, ή ψηλός , αυτό δεν το κάνει (αυτομάτως) αληθινό…»

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχουν κι άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Pack, μια ιδιωτική εκδοχή του Facebook που είναι πολύ καλύτερα.

Κι όσο για τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη; «Νιώθω μεγάλη τιμή», απαντά η ίδια.