Η Τζέσικα Σίμπσον είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας που γέννησε το πρώτο της παιδί, τη Μάξουελ Ντρου Τζόνσον από τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της, ΄Ερικ Τζόνσον, τον περασμένο Μάιο ανέβασε στο twitter της μια φωτογραφία της κόρης της στην παραλία με Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και δίπλα τις λέξεις big sis (μεγάλη αδερφή) γραμμένες στην άμμο.

Ηταν η πρώτη φορά που η ίδια η Σίμπσον επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που την θέλουν να περιμένει και πάλι τον πελαργό.

Η Τζέσικα Σίμπσον είναι αναμφισβήτητα λάτρης των χαρούμενων ανακοινώσεων με πρωτότυπο τρόπο. Το 2011 ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί κατά τη διάρκεια της γιορτής του Χαλοουίν πάλι μέσω διαδικτύου.

Οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Τζέσικα Σιμπσον που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό δημιούργησαν ερωτηματικά για το συμβόλαιο της με την εταιρεία αδυνατίσματος Weight Watcher’s. Έναντι4 εκατομμυρίων δολαρίων η Τζέσικα Σίμπσον έγινε το νέο πρόσωπο της καμπάνιας των εν λόγω ινστιτούτων αδυνατίσματος και έχει χάσει ήδη 30 από τα κιλά της εγκυμοσύνης της ως μέρος της συμφωνίας.

Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός δεν πρόκειται να συνεχίσει το εν λόγω πρόγραμμα των Weight Watcher’s κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο τους μέσω της σελίδας τους στο Facebook.

«Tο πρόσωπο της καμπάνιας μας, η Τζέσικα Σίμπσον, περιμένει και πάλι τον πελαργό μέσα στον επόμενο χρόνο. Όλοι ξέρουμε ότι η πιο σημαντική προϋπόθεση για ένα υγιές μωρό, είναι μια υγιή μητέρα, γι’ αυτό η Τζέσικα δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμά μας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αισθανόμαστε καλά που μέσα από αυτό έμαθε να κάνει σωστές επιλογές στην διατροφή και όχι μόνο…» ανέφερε η επιχείρηση.