Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεξικό έκαναν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού που αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 μετά τη ρομαντική πρόταση που έκανε ο 41χρονος ηθοποιός στην 44χρονη αγαπημένη του πεσμένος στα γόνατα και με ένα 18 καρατίων μονόπετρο ανά χείρας.

Το ζευγάρι έδειχνε χαρούμενο και χαλαρό καθώς προσγειώθηκαν με ιδιωτικό τζετ σε αεροδρόμιο της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γιορτινό ταξίδι στο Μεξικό είναι συνήθεια – θεσμός για την Τζένιφερ Άνιστον που στο παρελθόν έχει επισκεφθεί τη χώρα τη συγκεκριμένη περίοδο με φίλες της όπως την Κόρτνεϊ Κοξ (με την οποία, μάλιστα, συμπρωταγωνιστούσαν στην γνωστή τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια»).

Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε προσφάτως στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Φήμες την ήθελαν να είναι έγκυος αλλά η φωτογραφία της με ένα καυτό μπικίνι την παραμονή των Χριστουγέννων δεν ήταν αυτό που θα έλεγε κανείς επιβεβαιωτική των συγκεκριμένων «ειδήσεων».

Η ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ αναφέροντας ότι έχει σταματήσει να κάνει δίαιτα αφ’ ότου ανακάλυψε ότι κανείς δεν έχει παρά να τρώει κανονικά και με μέτρο για να διατηρεί τη σιλουέτα του.