Άφησε την Ριάνα στα … κρύα του λουτρού και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα ο Κρις Μπράουν δίνοντας συνέχεια στο σίριαλ της ταραχώδους σχέσης τους.

Η 24χρονη τραγουδίστρια της r’n’b περίμενε τον ράπερ να δώσει το παρών στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έκανε μαζί με την οικογένειά της στα νησιά Μπαρμπέιντος αλλά ο Κρις Μπράουν δεν εμφανίστηκε.

Αυτό φέρεται να πλήγωσε πολύ τη νεαρή σούπερ σταρ, αλλά και τους συγγενείς της οι οποίοι_ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των σκανδαλοθηρικών ιστοσελίδων _ ήταν διατεθειμένοι να τον συγχωρήσουν για την βίαιη συμπεριφορά του εναντίον της στο παρελθόν, γεγονός που του έχει δημιουργήσει προβλήματα με το νόμο.

Παρ’ ότι το ζευγάρι εθεάθη μετά το συμβάν να παρακολουθεί μαζί ένα αγώνα μπάσκετ με τους ΛΑ Λέικερς στο Λος Άντζελες, οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της Ριάνα επιμένουν ότι η ίδια δεν έχει ξεπεράσει τη συμπεριφορά του. Ήταν άλλωστε προγραμματισμένο να περάσουν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη βίλα της Ριάνα στην Καραϊβική. Μα τα σχέδια άλλαξαν. Και μετά την εξαφάνιση του Κρις Μπράουν, η Ριάνα αναχώρησε παραμονή Χριστουγέννων με ιδιωτικό τζετ για το Λος Άντζελες.

Το «κερασάκι στην τούρτα» στα προβλήματα της Ριάνα ήταν ο Γερμανός τουρίστας Ρόντολφ Κρίεγκ ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς να… πολιορκεί το μπαλκόνι της. Ο Κρίεγκ αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφ’ ότου του έγιναν κάποιες συστάσεις.