Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε η τραγουδίστρια, Κέιτι Πέρι στον Ράσελ Μπραντ. Η νεαρή τραγουδίστρια ήθελε να συγχαρεί τον πρώην σύζυγό της, καθώς ο Βρετανός κωμικός συμπλήρωσε δέκα χρόνια «καθαρός» από ουσίες.

Η 28χρονη σταρ -που χώρισε με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ τον Δεκέμβριο του 2011 μετά από 14 μήνες γάμου- δηλώνει στον 37χρονο πρώην σύζυγό της μέσω e-mail ότι είναι πολύ περήφανη γι’ αυτόν τονίζοντας μάλιστα ότι η καρδιά της έχει γιατρευτεί από τις πληγές του διαζυγίου.

Ανώνυμη πηγή αναφέρει στην εφημερίδα «The Sun»: «Παρ’ ότι χώρισαν, η Κέιτι γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό το μήνυμα για τον Ράσελ. ΄Ηθελε επίσης να του στείλει ένα e-mail για να του ευχηθεί ευτυχισμένο το 2013 και να του κάνει γνωστό ότι τα τραύματα του χωρισμού έχουν επουλωθεί».

Ο Ράσελ, που κατάφερε να απεξαρτηθεί και να μείνει μακριά από τις ναρκωτικές ουσίες ανέφερε στο Twitter του ότι είναι «καθαρός» εδώ και δέκα χρόνια και ενθάρρυνε άλλους να κάνουν το ίδιο. «Δέκα χρόνια “καθαρός” σήμερα. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπης σας…», έγραψε.