Γουίζ Καλιφά, Αντέλ και Τζάστιν Μπίμπερ είναι μερικοί από τους λαμπερούς σταρ της μουσικής σκηνής που συμπεριλαμβάνονται φέτος στην λίστα του αμερικάνικου περιοδικού Forbes με τους πιο επιτυχημένους μουσικούς κάτω των 30 ετών.

Ο 25χρονος Γουίζ Καλιφά κατάφερε να μεταμορφωθεί σε διεθνή σταρ της μουσικής σκηνής, ενώ σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άμπερ Ρόουζ, με την οποία σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Η Βρετανίδα Αντέλ κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ με το άλμπουμ της «21» το οποίο πούλησε περισσότερα από 23 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο ενώ ο καναδικής καταγωγής Τζάστιν Μπίμπερ σε ηλικία μόλις 18 ετών κατάφερε να γίνει πριν λίγους μήνες εξώφυλλο στο περιοδικό Forbes, ως ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους καλλιτέχνες διεθνώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια τα κέρδη του έχουν αγγίξει τα $198 εκατομμύρια.

Επίσης στην εν λόγω λίστα συμπεριλαμβάνονται ο παραγωγός και στιχουργός Μπένι Μπλάνκο που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με την Ριάνα και τους Maroon 5 καθώς και οι Lady Gaga, Ke$ha, Μπρούνο Μαρς, Μάρκους Μαμφορντ, Κέιτι Πέρι, Ριάνα, Τέιλορ Σουίφτ, το βρετανικό συγκρότημα One Direction κ.α