Εκατόν εξήντα χιλιάδες ευρώ, χρήματα τα οποία θα πάνε στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, συγκεντρώθηκαν στο τετραήμερο Bazaar βιβλίου που διοργάνωσε ο ΒήμαFM από την Πέμπτη έως την Κυριακή το βράδυ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Υπολογίζεται ότι το παζάρι βιβλίου και τις εκδηλώσεις που το συνόδευαν επισκέφθηκαν και παρακολούθησαν περί τα 60 χιλιάδες άτομα, σχηματίζοντας ουρές κατά την προσέλευσή τους.

Το ενδιαφέρον για το παζάρι – που μόλις τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του εξελίσσεται σε θεσμό – υπήρξε τόσο έντονο που αρκετοί από τους επισκέπτες ταξίδεψαν με πούλμαν από επαρχιακές πόλεις, όπως η Καβάλα και η Κόρινθος για να βρεθούν εκεί.

Η κοσμοσυρροή ήταν τέτοια που αρκετοί από τους επισκέπτες χρειάστηκε να περιμένουν αρκετή ώρα προκειμένου να εισέλθουν στον χώρο που γινόταν το παζάρι.

Μια ταλαιπωρία όμως που άξιζε τον κόπο, όχι μόνο για το πλήθος των τίτλων και συμβολική τιμή τους ή τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αλλά πρωτίστως για την προσφορά αυτού του ενός ευρώ που άξιζε τόσο πολλά.