Αυτό θα πει συζυγικές προτεραιότητες! Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί άφησαν στις νταντάδες τα 6 τους παιδιά (τον 11χρονο Μάντοξ, τον 9χρονο Παξ, την 7χρονη Ζαχάρα, την 6χρονη Σιλόχ και τα 4χρονα δίδυμα, Νοξ και Βιβιέν για να απολαύσουν ένα ρομαντικό τετ α τετ στην βρετανική ύπαιθρο.

Οι δυο τους πέρασαν τρυφερές στιγμές σε exclusive ξενοδοχείο στο Coworth Park. «Είχαν ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Παράγγειλαν κόκκινο κρασί και ήταν ντυμένοι λιγάκι επίσημα σαν να ήθελαν να δείχνουν γοητευτικοί ο ένας προς τον άλλο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυς.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μετά το δείπνο το ζευγάρι βρέθηκε σ’ ένα μικρό εξοχικό καταφύγιο στους εξωτερικούς χώρους για να περάσει τη βραδιά. Το επόμενο πρωινό φαινόντουσαν … να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από το υπνοδωμάτιο. «Ήταν τόσο χαριτωμένοι…», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ως γνωστόν το διάσημο Χολιγουντιανό ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί -νωρίτερα το 2012-, αλλά δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία ή τόπο γάμου.

Ο Μπραντ Πιτ σε πρόσφατή του συνέντευξη ανέφερε ότι η εύρεση του κατάλληλου μέρους περισσότερο θα έχει να κάνει με το να εξυπηρετεί τα υπερφορτωμένα τους προγράμματα και λιγότερο να είναι κάποιος τόπος που θα έχει ξεχωριστή σημασία για τους δυο.