Εβδομήντα πέντε χιλιάδες δολάρια διέθεσε ο Τσάρλι Σιν για να βοηθήσει ένα 10χρονο παιδί που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ο Αμερικάνος ηθοποιός πληροφορήθηκε για την περίπτωση της μικρής Τζασμίν Φοκ, κόρης αστυνομικού από την Καλιφόρνια η οποία διαγνώστηκε ότι πάσχει από ένα είδος καρκίνου που αναπτύσσεται στους μαλακούς ιστούς των μυώνων.

Ο Σιν δώρισε το ποσό στην εταιρεία που ίδρυσαν τα μέλη του αστυνομικού τμήματος Hermosa Beach Pocile για να βοηθήσουν τη μικρή Τζασμίν να νικήσει τη δύσκολη ασθένεια. Δεν ήταν, όμως, ο μόνος. Ο Έντι Μπράουν, που ντουμπλάρισε τον Τσάρλι Σιν στο «Scary Movie 5» επίσης ενίσχυσε τη μικρή ασθενή δωρίζοντας 25.000 δολάρια στην ίδια εταιρεία σύμφωνα με τη ιστοσελίδα TMZ.

«Σπουδαία νέα σήμερα για την οικογένεια Φοκ. Μαζί, ο Τσάρλι Σιν και ο Εντι Μπράουν δώρισαν 100.000 δολάρια στο HBPOA για να ενισχύσουν τον αγώνα της Τζασμίν ενάντια στον καρκίνο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια Φοκ για να ενισχυθεί η κόρη τους. Εκ μέρους του HBPOA, της οικογένειας Φοκ και εκείνους που υποστηρίζουν τα παιδιά τα οποία πολεμούν τον καρκίνο, σας ευχαριστούμε για τη γενναιόδωρη προσφορά», ανέφεραν οι εμπνευστές της προσπάθειας στο Facebook.